Sesi Fotografi

Hari sabtu macam ni, kalau jalan-jalan memang best.
ni pun, aku baru je balik dari ikut my housemate pergi beli barang kat GIANT.. (penat..)

Tapi aku bukan la nak cerita kitorang beli apa.. yang aku nak cerita tu pasal sebelum kitorang pergi shopping...
Macam-macam kitorang buat sebelum pergi tu..
bende yang paling best kitorang buat adalah..


jeng.. jeng.. jeng..


SESI FOTOGRAFI!!! hehehe

macam-macam gaya ada.. hehehe
kalau sekejap tu tak pe la jugak.. ni dekat 1jam la kot..
tapi..
hasilnya memang gempak la..

AKU & NADIA

Aku & Lisa

Aku & Yana

Aku & Ika

Ini lah dia hasil tungkus-lumus aku.. hahaha (bukan aku yang amik gambar pon..haha)

Pic paling gempak diantara yang tergempak..hahaha (perasan lebih..)
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU