beg hilang..

hehehe
sory.. terlupa la pulak nak update...
bukan apa.. tak ada idea nak tulis apa..
ni baru je dapat idea nak tulis apa..

ari isnin ari tu kan aku balik kampung.. malang betul nasib aku... beg aku hilang...!!!!
da la ada barang penting kat dalam beg tu..
aku ni cuai btol la..


nasib baik ada orang jumpa.. kebetulan kat dalam beg tu ada 'card name' aku...
malam semalam orang tu call.. dye tanye nama aku.. n dia cakap yang dia jumpa beg aku..

Tuhan je yang tahu macam mana gembira nya aku time tu..
aku ingat.. sabtu ni nak pergi shah alam la.. nak ambil beg tu..
wish me to be save on the road..
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU