Mimpi Ngeri

Tadi aku tido la sekejap, nak relax la kot.. sebelum study..
Lagi satu, sebab aku pening kepala.. Rasa macam berputar alam ni.. (lbeh2 plak..)

Aku mimpi pasal sorang budak ngan aku sekali la.. budak tu baik.. dia bagi aku makan..
tak tau la kenapa.. siap bagi aku tumpang mandi lagi.. umm.. (aneh ni..)
Yang memang aneh tu.. rumah aku bukannye jauh pon, sampai nak kena tumpang mandi kat rumah orang.. Yang anehnye lagi.. aku mandi kat rumah budak tu, mak budak tu tak tau pon..
Lagi satu.. Time aku mandi tu.. budak tu siap ada kat bathroom tu sekali.. Yang ni memang aneh...!!!


Lepas mandi tu.. Tiba2..
Alamak..!! kantoi kat mak budak tu.. Mak dia pelik sebab anak dia kat bilik tak keluar2.. (klau aku jd mak dye pon aku rsau..)
Tiba2 mak dia macam ternampak aku.. so, aku pon lari la ikut tingkap.. (kenapa mesti lari..???)
Lepas keluar tu.. aku pon lari nak balik rumah.. then, aku nampak kawan aku.. tapi dia tak dapat nak cam muka aku sebab aku tutup muka guna kain batik.. tinggal mata je..
Dia tengok aku lain macam je.. macam pelik..
Tapi aku tak pedulikan dia.. aku terus je lari melepasi dia..
Rumah aku tak jauh.. Rasanya... sebelah je kot... Tiba2 boleh ada HARIMAU la pulak.. nak kata rumah aku dalam hutan.. tak pulak..
HARIMAU tu macam nak terkam aku.. aku po lari la sekuat hati.. tapi pelik la.. macam mana aku boleh lari selaju tu.. da macam pakai turbo.. (lbeh2 la plak..)
Nasib aku baik sebab aku sempat sembunyi.. Tapi kawan aku malang.. (kawan aku yang stare aku tadi..) Dia kena serang... aku tak tau nak buat apa.. so, aku lari selamatkan diri..(balik rumah..)


Aku lari sekuat hati aku..
TIBA...!!!
Aku bangun...
Aku menggigil la kot.. seram sejuk aku dibuatnye.. Jantung aku pon berdegup kencang gila.. rasa macam real je.. meremang bulu roma..

Bila fikir balik.. Pelik Juga.. Sebab HARIMAU tu pelik la.. kenapa dia makan mangsa yang agak jauh dari aku.. sebab.. kalau aku sembumti macam mana pon, harimau kan boleh hidu bau mangsa.. kenapa dia lepaskan aku dan cari magsa lain..??? (memang aneh..)
Rasanya ni first time aku tengok harimau ni.. harimau ni aneh sikit..
Sebab harimau ni kurus..(tak makan ke..??) Belang kat badan harimau ni pon lain gak..
Memang tu harimau belang.. tapi belang kat badan harimau tu ada yang warna hitam, ada yang warna putih.. mix.. keliling mata harimau tu warna hitam juga.. hitam dan tebal

Jangan la benda2 ni ada betul2... menyeramkan je..
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU