Tension..??? Jom Swim...

Da lama gak aku tak tulis post kat sini...
bukan tak nak tulis apa2, cuma sibuk sikit kebelakangan ni.. maklumlah.. final exam la katakan.. (tension ni..)
ni pun baru la dapat rehatkan otak sikit.. huhuhu
kalau tak.. macam2 rasa ada.. nak demam pon ada gak..

Penat betul la hari ni.. Pening kepala.. rasa macam nak tanggal kepala ni..(lebih2 pulak..)
Tadi, aku and my housemate beramai-ramai mandi kat kolam renang kat Resak..
Lama gak.. 4jam ada la kot.. penat gila2.. macam2 kuak aku buat.. hahaha
berenang macam DUYUNG pon ada gak.. huhuhu.. rasa cam duyung la pulak.. (perasan lbeh..)


Yang memang tak boleh blah.. Ada sorang lelaki terselit.. hahaha (Roy la tu..)
Best sangat hari ni..


Anyway.. Hari ni memang best, sebab dapat kumpul 1 rumah bersama...


Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU