Jalan-jalan cari pasal

Eh..?? Cari pasal ke..?? Tak ada lah..
Sebenarnya... Semalam Hana keluar dengan kawan.. Tapi time tu dah malam..

Mula-mula tu.. Kami kena naik bas.. Sepatutnya nak pergi ke PKNS.. Tapi disebabkan mak cik driver bas tu dah habis kerja.. Terpaksa lah kami ni turun kat tempat yang memang kami sendiri pon tak pernah jejak lagi.. Maklumlah.. Student la katakn.. hahahaha (ketawa noty..)

Makcik tu baik.. lambat jgak dye balik.. sebab takut kami ni kena culik...
Siap bagi wasiat lagi... Eh.. slah.. bkan wasiat.. pesanan.. hehehe (lebih2 la pulak..)
1. Jangan Naik Teksi
2. Jangan Ikut Orang Yang Tak Dikenali
(sayang betul mak cik tu kat kami.. :P)
Tapi tak lama lepas tu barulah makcik tu balik...

Mula-mula tu kami tak perasan ada kilang Carlsberg kat belakang bus stop tu..
Then, kami dengan muka tak malunya.. posing kat situ.. nasib baik ta ada orang.. hehehe

Ha.. tu lah kilangnye...

Nak tengok gambar kami posing..?? Boleh je..



Tu kawan Hana.. Nama dye.. Nurul Nadiani...



Mana gambar Hana..?? Ada-ada.. hehehe (perasan lebih..)










Kenapa gambar Hana yang last macam tu..??
Sebab bosan menunggu bas yang tak ada-ada...

Then, tak jadi naik bas.. Tunggu pula la kawan kepada kawan Hana yang katanya nak ambil kami kat sana...
Time tu, rasa macam nak tido pun ada gak.. hehehe
Ok la.. Sampai disini saja ye.. Hana ngantuk la pula..
bye-bye...
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

1 comment:

  1. jom join segmen, nak
    peluang tambah follower :)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU