Kingfisher Camp (ASWAK)

Best sangat dapat g camp ni.. Kalau korang nak try gak.. pergi la.. Hana pergi ni pon sebab persatuan.. Persatuan ape..?? hehe.. Nama group ni adalah ASWAK..
ASWAK tu ape…??? ASWAK tu.. Anak Seni Wayang Kulit..
Takde la ramai mane pon yang pergi tu.. Ade la dalam 28 orang.. Tapi, ni memang pengalaman yg xmungkin Hana lupakan..
Kitorang btolak.. pukul sakit.. hehehe.. acah je..
Sepatutnya btolak pukul 6.30 ptg.. Disebabkan wktu tu hujan lebat yang tramat sangat.. Terpaksa la delay skejap.. Btolak pukul 7 lbeh…
Sepanjang pjalanan tu hujan selebat-lebatnya.. Bila sampai je.. Mak aih..!! Gelap xnak agk.. jalan pon xnampak.. Nseb baik ada lampu suluh.. Eh.. Bukan.. Lampu fon.. Hehe.. Fon Dya


Pastu kitorang masuk dewan dulu la.. ada sesi mengenali penjaga kitorang kat situ.. Nama dye En.Wazir.. Then, kitorang MAKANNNNN….!!! Hehehe.. Lapar la kot… Makanan pon sdap plak tu.. Hingga menjilat ibu jari kaki..
Kat sana.. Kerja kitorang ni.. Makannnnn je… Pagi sarapan, kul 10pg, ad mkan kuih plak.. tengah hari makan lagi, petang makan kuih lagi… makan malam ad.. sebelum tido pon nak suh makan lagi… Nseb bek xsuh kitorang bgun kul 3pg g mkan… Klau x.. Mati kekenyangan la Hana kt sne.. Hahahahahaha.. Rasanya.. Kalau nak buat ‘Program Menternak Lemak’ kat sne.. Bagus gak.. Hehehe..
Ni gamba makanan yang Hana sempat snap..



Kat sana best tau.. Dekat dengan sungai.. Dewan makan kat sana, betul2 sebelah sungai.. Cantik sangat pemandangan kat sana.. Rasa mcam tak nak balik je.. Best sangat-sangat..





Kat sana.. Kitorang Banyak gak amik gambar... hehehe..




Hana suka sangat suasana kat sana.. Menenangkan fikiran..

Ni gambar time baru sampai.. Jom Makan..!!!

Lepas makan ade Ice Breaking...

Pagi2 da amik gambar da ni.. Belakang Hana tu kolam ikan..

Cantikkan cendawan ni...

Bertuah betul la pokok keladi ni..

Kat tepi empangan yang macam air terjun.. berani kan air tu.. hehehe..

Atas jambatan kat kolan ikan... banyak ikan kat situ...

Nice kan pictre ni.. hehe..

Cantikkan tenpat ni.. Besar tak bunga raya tu.. hehehe..

Ni kat dalam bas.. O.T.W balik puncak..
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU