Aku...?????

Kenapa tajuk tu 'aku'..???
Mesti korang pelik kan..??
Kenapa dengan 'aku'..??
Apa dah jadi kat 'aku'..??
'aku' sakit ke..??
'aku' jatuh ke..??


Relaxxxx.. jangan paniccc..!!
Sebenarnya..
Hana saje je nak wat tajuk cam tu...
Maklumlah.. Korang kan pantang tengok tajuk pelik2 ni kan.. hehehe
Eh.. Ololololo.. Jangan la marah kat Hana...
Hana gurau je kott..
Maklumlah.. sumbat masuk air, sebab da lama tak post ape2 kat 'Blog kesayanganku ini..'

Jangan marah2 ok.. hehe

Sebenarnya.. Hana nak story ni..
Minggu lepas.. Student2 UiTM cuti mid-term + cuti Raya Haji..
So... Da cuti.. Hana balik kampung laaaa.. Hehehe
Seronok tau...

Hana balik hari jumaat.. Bertolak pagi.. Naik bas je.. Maklumlah, tak mampu nak naik flight smpai senai.. Mahal tu tket... huhu

Sabtu tu Hana takde wat pe.. Kerana kebosanan tu dah sampai ke tahap dewa-dewi-dewu..
Hana pon pergi la kacau mak Hana yang sedang bekerja kat kedai makan...
Dapat makan free la kottt.. hehehehe
Da makan lepak2 la.. Sementara tunggu mak Hana siap kemas kedai makan tu..
Macam biasa la.. Hana kan 'Gila Camera', amik gambar la..

Sangat cuns kan.. hakhak.. (sangat2 perasan..)

Hari Rabu..
Agak menyedihkan sedikit.. Sebab, Hana ingat nak keluar jalan2 dengan kawan2 lama..
Mula2 tu, dah deal baik punya.. Tapi.. Tiba2 je diorang semua ada hal lain..
So.. Hana jalan2 sorang2.. Sedih kannnn...??? :(
Hana pergi mana je..??????
Umm..
Mula2 tu, Hana pergi beli tiket bas untuk balik Shah Alam.. Maklumlah, belum mampu nak beli tiket flight dari Senai ke KLIA...
lepas tu, Hana jalan2 berseorangan kat mall.. Hana makan takoyaki.. Sedaaaapppnnyyyeeeeeeee..


Kerana kebosananku amatlah terserlah.. Hana tengok wayang.. SORANG2.. sedehh la kotttt...
Haa..?? Movie pe..???

Movie ni lerrrr...
Klako la jgak movie ni.. Ayat dalam movie ni, yang mungkin akan jadi ikutan budak2..
"berk"
Contoh ayat.. "Berk..!! Lu pe hal berk..!!"

Malam jumaat.. (Khamis malam jumaat je kottt)
Hana keluar dengan kawan.. MEREMPiiTTTTTTT la kottt..
Hahahaha.. Takde la.. Mane ade merempit.. Kitorang lepak kat Dataran Batu Pahat je kottt..
Tapi sangat happy.. sebab, takde la terkilan nak kelua jalan2 dengan kawan yang dah lama tak jumpa..

Hari jumaat..
Hana temankan Kawan Hana pergi buat survey kat Kilang Kerepek..
Dapat la pengalaman tolong packing kerepek kat kilang..


Kalu ikutkan hati.. Nak balik Shah Alam hari ahad..
Nak buat mcam mana kan.. Tiket bas da habis.. Beli la hari sabtu..
Nak beli tiket flight mahal sangat..
Nasib Badaaaannnn....

Ehhh... belum habis lagi la..
Ada lagi yang Hana tulis..
Teruskan membaca.. hehe

Ni yang paling besssssttt sekali.. Esok nak balik Shah Alam, malam tu, Hana boleh keluar pulak.. Bukannye packing2..

Hana pergi mana..??
Hana keluar dengan Mr.S**** hehee..
Dah lama tak keluar tengok wayang dengan Mr.S****
(Identiti Mr.S**** adalah dirahsiakan kerana beliau sangat pemalu dan tak mahu dikenali ramai..)

Tengok movie pe..???
Movie ni..... jeng jeng jeng...


Best la jugak movie ni.. Tekezzzuutttt Hana... Banyak jugak shark kat dalam sungai tu..

Ni koleksi Gila Gambar malam tu..


Mesti korang tak puas hati kan tengok gambar ni...
Sebab muka Mr.S**** tak nampak...
Kannnnnnnn... hehehe
Sorry... Permintaan anda untuk melihat beliau tidak diluluskan..

Ok la.. Hana da penat da ni.. Nak buat Assignment pulak lepas ni..
Sampai ketemu lagi yaaaa.... (Bila pulak Hana jadi misz Endon ni..??)
Take Care Always Yah..
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU