Shopping Kat Berjaya Times Square

Mula-mula tu ingat nak jalan-jalan je.. Nak Release tension la kononnye.. Maklumlah.. Assignment bertimbun bak gunung kinabalu.. (lebih2 la plak.. hehehe..). Kawan-kawan cakap “kita jalan-jalan je ok..”

Last-last, shopping jugak.. Macam-macam Hana beli..
Kawan-kawan yang mula-mula nak jalan-jalan tu.. Lagi banyak barang yang diorang beli..
Maklumlah.. Bnyak sngat godaan kat sne.. Harga pon sngatla menggoda hati, perasaan, jiwa, raga dan bakul.. Eh.. Ape la yang Hana mengarut sorang2 ni.. hehehe Sowri..

Kite smbung balik cite tadi..
Yang tak bley tahan tu.. Hana bley kne goda gila2 dgan spasang kasut ni.. Caaanntiiikkk sngat… Da kne goda, mana bley xbeli.. Wajib beli..!! hehehe.. Hana ni, da la pantang kena goda dengan kasut.. Memang xbley tahan pnye la.. Dah la kasut tu comel.. Rasa cam Cinderella plak ble pkai.. (perasan lbeh..)

Ha…!!! Ni la die kasut yang da menggoda Hana tu…
Aku tergoda.. Aku tergoda terkachiwa.. Dari kerana mata… (Cewaahh.. ) hahahaha..

Lagi apa yang Hana beli…???
Sabar2.. Hana nak bagi tau la ni.. hehehe..

Hana beli contact lens baruuuuu… Colour grey.. tp nmpak mcam htam… nice.. beso mate dibuatnye.. Rasa mcam Barbie Doll Pulak.. hehehe.. Hana ni perasan lebih je kan.. Almaklumlah.. Xde orang nak puji.. Ape lagi.. Masuk bakul angkat sendiri la… hehehe..

Ni lah die mata baru tu.. Eh..!! bukan.. Contact lens baru.. hehehe..

Hana ada beli baju.. tapi leher terbesar la plak.. Dah mcam ape dah.. hahahaha.. Klaka la plak..
Ni ha bajunye... Ish3.. Ape la.. Camne nak pakai ni.. Malu kat orang.. hehehe..

Ada lagi baju yang Hana beli.. Yang ni comei.. hehehehe..

Comel kan.. hehhehe.. (Perasan comel la tu..)

Shopping punya shopping.. Xperasan duit da mkin kurang.. hahaha..
Yang paling best tu..
Pergi shopping naik bas.. Balik naik VIVA..!!!

Ha..??? Dapat dari mana..???
Hehehehe.. Kawan Hana sewa.. Time kitorang nak balik tu.. Die suruh kitorang balik naik kereta dengan die je.. hehehehe
Bestkan.. :)

Ok la.. Mata pun da mengantuk ni.. Kita sambung segmen lain pulak lain kali.. hehehe
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU