My Cousin Wedding..

Yang mana satu cousin Hana..???????
Nak tau ke..?? Cousin Hana, pengantin lelaki.. Nama beliau, Ahmad Raudheen and wife beliau pulak, Siti Hajjar... Anyway.. 'Congratulation' la kat korang, sebab telah menjalani bahtera perkahwinan..

Banyak juga la gambar yang diambil kat wedding tu.. Gambar Hana tak berapa nak banyak, sebab Hana jadi CameraWomen di hari yang sangat bersejarah tu.. Al-Maklum lah, abang saudara sulung, tu yang exited tak habis tu..

Haa..?? Tak ada gambar lain ke..??
Nak tengok ke..?? Boleh sangat2 la.. :)

Ni la pelamin raja sehari.. Seriously.. Kalau tengok depan mata, lagi GemPakkkk!!

Amacammm..?? Chumell tak cousin i.. Huhuhuhu..

Yang ni plakk.. Bride room.. Cantikkan..???
Of coz la cantikkk!! Mahall Tu..!!

Yang Mr.Officially Photographer kat atas tu, Adik pengantin (Ahmad Syafiqdeen).. Sebelah tu pulak, adik saudara Hana. Nama cik adik ni, Deena Farhana. Yang bawah tu Miss Home.. Nurul Farah Shahirah and Deena Sakinah... Lastly, gambar Hana and cousin.. Farid Amirul Hazwan..

Yang ni gambar be-ramai2.. (meh le join skali..)

Ni gambar Hana and The Bride...

Last but not least..

Of coz la my own picture.. Masterpiece ni.. Hehehe (perasan je lebih..)

Okay lah.. Malam pun dah larut bersama langit yang tak berapa nak cerah (Tadi hujan..)
Mata pun da tak berapa nak ngantuk.. So, Akhir kata.. Wassalam... :p

Nak tengok gambar banyak lagi, silalah menerjah ke album Facebook saya.. 
Tapi kalau nak lagi express.. Malas nak tengok2, malas nak banyak2 tekan.. 
----> Klik Sini...

Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU