I Love You Aizdean...!!!!



Siapa Aizdean tu...?? Boyfriend baru Hana ke...?? 
Ha..!! Eh, bukan laaaa.. Aizdean tu bukannye boyfriend baru Hana... 
(kalau betul pun apa salahnye... hehehehe) Oops.. Ter'naughty' pula... Ehh.. Taboleh2 nanti ada orang marah.. hehehe

Ummmm.... Agak-agak korang kenal tak dengan Aizdean ni..?? Cuba korang ingat2 semula.. Ada atau tak, nama ni bertandang kat telinga korang 2 tahun dulu...?? Sape2 yang rajin tengok 'Majalah 3' kat tv mesti tau punya, siapa Aizdean ni..
Apa...?? Tak kenal ke...?? Confirm tak kenal ni...?? 
Ehh.. Tak kan laaa.. Artis terkenal ni.. Macam mana boleh tak kenal dengan jejaka idaman Hana ni.. (terlebih sudaaa... :p )

Ni la Aizdean yang Hana sebut2 dari tadi...

Okay la.. Hana bagi tau kat korang..Nama sebenar 'Aizdean' ni adalah "Muhammad Aizuddin Anwar".. Aizdean ni merupakan seorang penyanyi yang sangat terkenal di negara matahari terbit iaitu negara  JEPUN (kuningnye.. sakit mata..!!).. 
Kalau korang pergi Jepun.. Kirimkan salam rindu Hana pada dia ye... hehehehe (gatai no..)
Lagu terpopular yang dinyanyikannya, yang bertajuk 'I Need You Baby/One' pernah menduduki tangga ke-7 dalam carta 'Rekochoku' di Jepun... (hebat pe..)
Aizdean ni, nyanyi lagu Jepun ke...?? E'eh.. Dah kalau penyanyi kat jepun, dah tentu2 la dia nyanyi lagu Jepun.. Tak kan la lagu Korea pulak.. hehehehe (da la Hana ni 'hantu korea'..)

4 Version of Aizdean.. (Manisnye senyuman tu.. Hana rasa cam dah kena panahan arjuna..)

Untuk makluman korang la kan... Aizdean ni sebenarnya pergi Jepun bukan lah nak jadi penyanyi semata-mata.. Dia pergi ke Jepun, untuk melanjutkan pelajaran dalam bidang 'Electric Engineering'.. Kalau Hana tak silap la... hehehe.. Ha..!! Tertinggal pulak.. Aizdean ni, adalah pelajar tajaan JPA tau.. (ha..kau mampu..)
Walaupun berstatus pelajar, itu bukanlah satu halangan besar bagi Aizdean untuk meneruskan minatnya dalam bidang nyanyian.. 

Jangan ingat senang nak jadi penyanyi popular kat Jepun tau.. 1 advantage bagi Aizdean, apabila dia mampu bertutur dalam bahasa Jepun dengan lancar dan sangat fasih.. Agak2 la.. Kalau korang tak tengok muka dia and dengar suara dia je.. Mesti korang semua ingat dia ni 'Pure Japan' kan..kan..kan...
Nak fasih berbahasa jepun ni bukannya sesuatu yang mudah.. Sedangkan ada orang melayu yang dah tinggal kat Jepun tu lebih dari 10 tahun, tapi masih lagi tak sefasih Aizdean.. Kiranya, dia ni 'Fast Learner' la kan..



Lagu2 Aizdean yang menjadi favorite Hana adalah:
    
                               1. ONE
                               2. Mou Ichido
                               3. My Hero (Feat Itsuka)
                               4. I Need You Baby

Lagu2 Aizdean ada banyak lagi yang Hana tak dengar lagi.. Tu yang sikit je Hana senaraikan.. Kalau korang nak dengar lagu2 Aizdean.. Pandai2 korang la nak download ye.. Tak pun, tengok kat Youtube tu je, lagi la senang..

Okay lah.. Sampai disini sahaja penaipanku hari ini... (perkataan baru tu..)
Untuk maklumat lanjut.. korang boleh la lawat Aizdean kat SINI...

Sebelum tu, Hana nak minta maaf kalau Hana ada terkasar bahasa atau tercakap yang tak sepatutnya...
Terima kasih kerana sudi baca entri ni... ^^,
Bye2.. Assalamualaikum...


Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU