Library Saya..??? Ehh.. Kami..!!

Kenapa..?? Kenapa..?? Kenapa..??

Eehhh.. tak ada apa-apa sebenarnya.. hehehe saja je buat tajuk tu..
Hari ni, yang bertarikh 18 Disember 2012 merupakan hari presentation untuk assignment Inventing Library.. Group Hana buat library yang hana rasa.. Mesti banyak modal nak guna.. Barang banyak yang expensive & exclusive..  Tak mampu ko nak beli.. hahaha

Tapi nak buat cam mana.. Da terinteresting nak buat.. hehehe..
Korang nak tau tak nama library kami tu..
Nama library kitorang tu..
Aqua Garden Library
ni logo library kitorang..

Hari ni, Hana nak story pasal library ni la.. hehehe
Lagi pun, ni bukan library real pun..
Idea asal.. Of coz la dari Hana.. ahahahaha.. (perasan lebihh..)

Konsep library kitorang ni adalah aqua & garden.. 
Library ni kitorang buat ala-ala rumah teletubies tu.. 
mesti korang pernah tengok kartun tu masa kecik-kecik dulu kan..

ni la rumah teletubies tu.. huhuhu
 Ha.. tu dia.. da keluaq pun gambaq..

ok.. ok.. sambung balik story..
library kitorang ni ada 2 aras.. aras yang 1 lagi tu underground..
Ha.. amacam, kreatif tak otak Hana.. huhuhu (kreatif la sangat..)

library ni 80% adalah aqua living..
Sebab.. kat dalam library tu, ada aquarium tank yang besar sebagai tiang..
ada 4 aquarium tank n kat wall pun ada aquarium jugak..

ni contoh je.. hehehe
Cantik kan..?? hehehe
Yang mencantikkan lagi library kitorang ni.. kat belakang ada leisure place untuk kids yang suka adventure n yang suka cuba benda baru.. kami buat maze garden..
Korang tau tak maze game..?? Ala yang kat dalam cerita Harry Potter tu.. Hah..!! tak tahu.. camne pulak korang boleh tak tahu ni... Umm.. tak apa la.. kalau korang tak tahu jugak.. 
ni.. Hana bagi pic kat korang..

maze garden game..

Yang ni pokok-pokok maze ni tinggi sangat.. Yang kitorang buat cuma paras pinggang je..
Kang kalau hilang anak orang, sape nak tanggung..
Anak orang tak boleh nak ganti.. huhuhu

Lagi apa eaqq.. Ummm..
Hah..!! perabot.. perabot mestilah interesting... kebanyakkannya empuk dan selesa..
salah satu perabotnye..

ini perabot kat library kami..
Amacam.. syokkan.. Agak-agak ngantuk, landing je.. hahaha

Ok lah.. sampai sini je presentation Hana untuk korang hari ni..
Maaf lah ye, kalau Hana ada tercakap something yang menyakitkan hati mana-mana pihak..
Tak kesah la pihak berkuasa tempatan ataupun pihak ahli JKKK..
Ehh.. melalut da pulak Hana ni.. hehehe..
Ok lah.. Tata Titi Tutu.. 
Mmmuuuaahhh..!! Sayang korang..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - With Love - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - 
Hak Milik Kekal Ok..!! Hana Sang Ratu yang punya.. Bwahahahaha

Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU