Jadi Pari-pari Sekejap..??

Assalamualaikum..
Apa khabar semua.. 
Lama dah Hana tak update blog ni kan..
Hehehe..

Hari ni Hana nak berangan sebentar bersama korang semua..
Boleh tak..??

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Mesti korang nak tahu kan..
Kenapa Hana buat tajuk tu..

Hari ni, mood Hana tengah baik..
Sebab jadi pari-pari sekejap tadi..

Macam mana jadi pari-pari..??
Umm..
Berangan je la sayang oiii...

Kalau nak ikutkan realiti..
Memang tak akan dapat jadi pari-pari..
Tapi kalau imaginasi..
Mesti boleh kan..

Dulu masa Hana kecil-kecil, Hana selalu berangan dapat jadi pari-pari..
Yela.. Kalau jadi pari-pari kan best..
Dapat terbang sana-sini.. 
Dapat main cilok-cilok kat tepi bunga ngan pokok..
Tu lah dia impian kanak-kanak namanya..

Jadi nak merealisasikan impian Hana tu..
Apa yang dapat Hana buat cuma edit gambar sahaja..

Nak tengok hasilnya..??

JOM TENGOK
|
|
|
|
|
|
|
-\/-

1st Picture..
Menyorok kat tepi daun je yang mampu.. Hehehe

2nd Picture
Comel tak Hana..?? Hehehe

3rd Picture
Duduk tepi daun je yang temampu.. Hehe

4th Picture
Ramai-ramai sedia.. Nak amik gamba ni.. Click.. Hehhe
5th Picture
Jom bertenggek kat pokok beramai-ramai..

6th Picture
Cakk.. Hehe

7th Picture
Umm.. Nak jalan-jalan dengan saya tak..??
8th Picture
Meh sandar samasama.. ^_^

9th Picture
Alamak.. Tersankut pulak sayap Hana..
Yang kat atas tu.. My Favorite.. Hehe
And.. Last but not least.. 
Yang ni Hana suka.. Tapi tak berapa nak lawa laaa.. Hehehe

10th Picture
Amacamm.. Ok tak..?? Hehehe
Ok lah..
Sampai sini je sesi melalut-meraban kita..
Kalau ada tersalah bahasa atau tersalah tulis..
Maaf lah ye..

- - - - - - - - - - - Hana Love - - - - - - - - - 



Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU