Having Fun With Them..!!

Assalamualaikum...
Haa... Jawab, jangan tak jawab..

Jom Having Fun With Them...!!
Hehehehe
Siapa diorang tu..??
Diorang tu, sebenarnya, kawan-kawan Hana..

Minggu lepas..
Semua nak ikut balik kampung..
So, bawak je lah... Hehehe
Maklumlah, nak release tension katanya..
Tapi tak apa, sekurang-kurangnya diorang having fun la kan..

Siapa nama diorang..??
Owwhh.. Hana ingatkan nak tanya apa la tadi..
Hehehe
Namanya... Eja, Ekin dan Syiqah..

Kami pergi mana je..??
Hehe... Tak pergi mana-mana pun..
Cuma pergi tempat-tempat tumpuan kat Batu Pahat, Johor..
Mall, Dataran Penggaram, Dll..
Diorang semua stay rumah Ekin, sebab Ekin pun orang Johor juga..
Sama dengan Hana..
Ekin ni, kawan hana dari sekolah.. Tapi time Form 6..
Kami ni, satu kelas.. Hehe

Ok lah.. Jom tengok koleksi foto-foto mengarut yang kami ambil..

Enjoy your view.. ^^
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Ni la kawan-kawan Hana... ^^
Yang sebelah kiri tu nama dia Syiqah, yang kat tengah tu pulak, 
nama dia Eja and the last one tu, nama dia Ekin.. 

Eja, Syiqah & Ekin.. ^ ^

Kami Berempat..!! Kat Tasek Y.. Hehe
Kami Kat Dataran Penggaram.. ^ ^ (saya dah boolatt..!!)
Yang kat bawah ni pulak..
Pic Cik Hana yang perasan comel..
Hehehe..
Dah terlebih comel pon.. Asyik menternak lemak je..
Tu yang jadi Miss Bulat tu.. Hehe

Cakkk..!! Comel kan Hana.. (Perasan lebih.. -_-")
Ok lah.. 
Smpai sini je sesi fotografi kita hari ni..

Maaf lah ye, kalau Hana ada terkata dan kasar bahasa..
Tersebut yang tak patut..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Luv U Ollzzz.. Peace No War..

Pesanan Penaja:
Jagalah Kesihatan Anda.. (^_^)

Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

No comments:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM...
.Sila Tinggalkan Comment Anda Disini..
Pleeeaassee.. SATU pon jd la..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU