Boyfriend - Don't Touch My Girl [English subs + Romanization + Hangul]



You're my lady You're my lady You're my lady... with you
Jakeunge mwo eottae jjalbeumyeon eottae gwaenchanha gwaenchanha kkotbodeon
Neoya
Yeppeuda yeppeuda namdeul boda soknunsseopdo gilgo ttongbaedo gwiyeowo

Yeppeunda hani yeppeo jyeottnabwa gwaenchanhda hani baram nattnabwa
Dagaanya Ha! Kkeutnange anya Ha! Heeojin ge aniya

*Hey yo, Andwineunge ddak hanaitseo mot chamneunge ddak hanaitseo
Neojanha aljanha tumyeonghan nae yeoja sondaejima
Naman naman naman bodeon your eyes soknunsseope ppajyeo beorin your man
Oneungil aljanha na yeogi itseo

Rap>(You're my lady) Tic Toc Uriee siganeun meomchugogogo (you're my lady)
Talk talk danhanmadimandeodeo (you're my lady... with you) wonrae eopsdeon
Geotcheoreom gwaenchanheun geotcheoreom geureohge nan ji nael su eopseo No
No no

Utginda hani jangnan chinabwa jalhanda hani nolraekinabwa
Jaemi eopseo Ha! Gamdungdo eopseo Ha! Ireoneun geo aniya
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/b/boyfriend/dont+touch+my+girl_20985587.html ]
* Hey yo, Andwineunge ddak hanaitseo mot chamneunge ddak hanaitseo
Neojanha aljanha tumyeonghan nae yeoja sondaejima
Naman naman naman bodeon your eyes soknunsseope ppajyeo beorin your man
Oneungil aljanha na yeogi itseo

Nege ippeun geojitmandeulman neul eonwattdeoni
Geojitman cheoreom nan sarajyeottjanha (You are my girl)
Geuriume tto harureul jikye niga uneun geu nalkkaji beoteo
Pyeonhi oge haejugosipeo

Hey yo, Byeol il eoptneun cheokhago itseo byeonham eoptneun cheok hagoitseo
Olgeora mitjanha nugudo nae yeoja sondaejima
Naman naman naman bodeon your eyes soknunsseope ppajyeo beorin your man
Oneulgil aljanha na yeogi itseo

Rap>She's a liar An tteonanda haettjanhayo johattdeon geotdeulman nan
Gieoknayo waeyo
Geudaen eodin gayo nan yeogi ittjanhayo tteonajimayo eotteohge haeya
Salsuittnayo
Gajimayo nal apeuge hajimayo gaseumiapawa beotil sugaeoptjanhayo
Geojitmal irago jangnan ieottdago ppalli malhaeyo... Jebal...
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

Stacy - Kasanova



Dahulu kukenal dia
Jejaka idaman Malaya
Semut pun tidak mati dipijak
Lemah lembut bicara..

Semakin kubuka hati
Semakin buka mata..
Dia berselindung untuk
Mengaburi langkahnya

Kini ku tak mahu
Di tipu dengan…
Si pencabul kalbu

Mula mula kubenar
Benar nak bercinta
Dengan iya iya…

Tapi lama-lama
Belangnya keluar
Rupa rupanya
Dia hanya suka-suka…

Ditawan dengan kasanova
sumandak digoda kasanova
Ditawan dengan kasanova
sumandak digoda kasanova

Dahulunya aku permaisuri
Bertakhta dalam hati
Sebaliknya dia penjajah
Banyak lagi yang lain
Ohh…ohh…

Sia sia aku setia
Rupa rupanya harapan hancur
Cukup sampai sini saja
Percayakan romeo..oh..oh…

Kini ku tak mahu
Di tipu dengan…
Si pencabul kalbu

Mula mula kubenar
Benar nak bercinta
Dengan iya iya….

Tapi lama-lama
Belangnya keluar
Rupa rupanya…
Dia hanya suka suka…

Ditawan dengan kasanova
sumandak digoda kasanova
Ditawan dengan kasanova
sumandak digoda kasanova

Kini ku tak mahu
Di tipu dengan…
Si pencabul kalbu

Mula mula kubenar
Benar nak bercinta
Dengan iya iya…

Tapi lama-lama
Belangnya keluar
Rupa rupanya…
Dia hanya suka suka…

Ditawan dengan kasanova
sumandak digoda kasanova
Ditawan dengan kasanova
sumandak digoda kasanova

kasanova..
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

Kingfisher Camp (ASWAK)

Best sangat dapat g camp ni.. Kalau korang nak try gak.. pergi la.. Hana pergi ni pon sebab persatuan.. Persatuan ape..?? hehe.. Nama group ni adalah ASWAK..
ASWAK tu ape…??? ASWAK tu.. Anak Seni Wayang Kulit..
Takde la ramai mane pon yang pergi tu.. Ade la dalam 28 orang.. Tapi, ni memang pengalaman yg xmungkin Hana lupakan..
Kitorang btolak.. pukul sakit.. hehehe.. acah je..
Sepatutnya btolak pukul 6.30 ptg.. Disebabkan wktu tu hujan lebat yang tramat sangat.. Terpaksa la delay skejap.. Btolak pukul 7 lbeh…
Sepanjang pjalanan tu hujan selebat-lebatnya.. Bila sampai je.. Mak aih..!! Gelap xnak agk.. jalan pon xnampak.. Nseb baik ada lampu suluh.. Eh.. Bukan.. Lampu fon.. Hehe.. Fon Dya


Pastu kitorang masuk dewan dulu la.. ada sesi mengenali penjaga kitorang kat situ.. Nama dye En.Wazir.. Then, kitorang MAKANNNNN….!!! Hehehe.. Lapar la kot… Makanan pon sdap plak tu.. Hingga menjilat ibu jari kaki..
Kat sana.. Kerja kitorang ni.. Makannnnn je… Pagi sarapan, kul 10pg, ad mkan kuih plak.. tengah hari makan lagi, petang makan kuih lagi… makan malam ad.. sebelum tido pon nak suh makan lagi… Nseb bek xsuh kitorang bgun kul 3pg g mkan… Klau x.. Mati kekenyangan la Hana kt sne.. Hahahahahaha.. Rasanya.. Kalau nak buat ‘Program Menternak Lemak’ kat sne.. Bagus gak.. Hehehe..
Ni gamba makanan yang Hana sempat snap..



Kat sana best tau.. Dekat dengan sungai.. Dewan makan kat sana, betul2 sebelah sungai.. Cantik sangat pemandangan kat sana.. Rasa mcam tak nak balik je.. Best sangat-sangat..





Kat sana.. Kitorang Banyak gak amik gambar... hehehe..




Hana suka sangat suasana kat sana.. Menenangkan fikiran..

Ni gambar time baru sampai.. Jom Makan..!!!

Lepas makan ade Ice Breaking...

Pagi2 da amik gambar da ni.. Belakang Hana tu kolam ikan..

Cantikkan cendawan ni...

Bertuah betul la pokok keladi ni..

Kat tepi empangan yang macam air terjun.. berani kan air tu.. hehehe..

Atas jambatan kat kolan ikan... banyak ikan kat situ...

Nice kan pictre ni.. hehe..

Cantikkan tenpat ni.. Besar tak bunga raya tu.. hehehe..

Ni kat dalam bas.. O.T.W balik puncak..
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

Secret Garden OST - BOIS - Scar 상처만




Beolsseo myeot beonjjae doraseo neyo
Geunyang moreuneun cheok useo beoryeotjyo
Amu mal eopshi nae mameul sogyeobwado
Geudaen naemam molla hemaeinayo

Deolkkeok geobina sarang handan mal
Naegen iksokhaji anhdeon marira
Gudeun ibsullo saranghae saranghanda
Geudae dwitmoseube wechyeobomnida

Gateun haneu rarae sumeul swil su isseoseo
Deoneun baralsudo eopneun yokshimman
Amugeotdo mollaseo kkeojyeo ganeun sarangen
Dwidoraoneun sangcheoman

Apa jugeodo nan i jaril maemdol getjyo
Geudae gyeoteseo nan geujeo useumman
Haengbokhalsu eopdaedo dorikkilsu eopdaedo
Naega taekhan saramijyo

Meongdeun gaseumen sangcheop punijyo
Dwireul dorabomyeon nunmulp punijyo OH OH
Boiji anha nareul chatji mothaeseo
Nae sarangdo geumsae sumebeorijyo

Gateun haneu rarae sumeul swil su isseoseo
Deoneun baralsudo eopneun yokshimman
Amugeotdo mollaseo kkeojyeo ganeun sarangen
Dwidoraoneun sangcheoman

Apa jugeodo nan i jaril maemdol getjyo
Geudae gyeoteseo nan geujeo useumman
Haengbokhalsu eopdaedo dorikkilsu eopdaedo
Naega taekhan saramijyo

Aesseo gogael dollyeo apeun nunmul gamchugo
Seuchyeo jinagayo geogi geudaero
Jeonhaji mothaetdeon mal haji mothae doraseo
Oneuldo nan geujarinde

Nunmul hanbangul da gaseume da chaeugo
Saranghandan maldo damadumnida~
Wemyeon haryeogo haedo moreuneun cheok jinachyeo
Dwidora gaseumman chijyeo
Haengbokhalsu eopdaedo dorikkilsu eopdaedo
Naega taekhan saramijyo
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

Kisah Sedih..


Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia.Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dkat GF .
Surat yng bertulis :

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you .
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

My Face...

Sebelum keluar semalam.. Hana ada la take picture sebelum mekap n lepas mekap..
Mak datok.. Bezanya macam Langit Dengan Bumi..!!!
Kelakar pon ada jugak, bila tengok muka sendiri..

Haa..?? Nak tengok muka Hana before and after mekap ke..??
Ok2.. Hana tak nak la dikatakan sebagai beloger yang menghampakan pembaca kan.. Hehehe
(melalut je lebih..)



Amacam...?? Ok tak..?? Cun kan.. hehe
(perasan la tu..)

Ok lah.. Nak pergi beli makanan ni.. Lapar la...
Tata..

Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

Jalan-jalan cari pasal

Eh..?? Cari pasal ke..?? Tak ada lah..
Sebenarnya... Semalam Hana keluar dengan kawan.. Tapi time tu dah malam..

Mula-mula tu.. Kami kena naik bas.. Sepatutnya nak pergi ke PKNS.. Tapi disebabkan mak cik driver bas tu dah habis kerja.. Terpaksa lah kami ni turun kat tempat yang memang kami sendiri pon tak pernah jejak lagi.. Maklumlah.. Student la katakn.. hahahaha (ketawa noty..)

Makcik tu baik.. lambat jgak dye balik.. sebab takut kami ni kena culik...
Siap bagi wasiat lagi... Eh.. slah.. bkan wasiat.. pesanan.. hehehe (lebih2 la pulak..)
1. Jangan Naik Teksi
2. Jangan Ikut Orang Yang Tak Dikenali
(sayang betul mak cik tu kat kami.. :P)
Tapi tak lama lepas tu barulah makcik tu balik...

Mula-mula tu kami tak perasan ada kilang Carlsberg kat belakang bus stop tu..
Then, kami dengan muka tak malunya.. posing kat situ.. nasib baik ta ada orang.. hehehe

Ha.. tu lah kilangnye...

Nak tengok gambar kami posing..?? Boleh je..



Tu kawan Hana.. Nama dye.. Nurul Nadiani...



Mana gambar Hana..?? Ada-ada.. hehehe (perasan lebih..)










Kenapa gambar Hana yang last macam tu..??
Sebab bosan menunggu bas yang tak ada-ada...

Then, tak jadi naik bas.. Tunggu pula la kawan kepada kawan Hana yang katanya nak ambil kami kat sana...
Time tu, rasa macam nak tido pun ada gak.. hehehe
Ok la.. Sampai disini saja ye.. Hana ngantuk la pula..
bye-bye...
Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU