Beautiful Art

Assalamualaikum pembaca-pembaca semua..
Apa khabar..?? 

Okay..
Entry Hana kali ni, Hana cuma nak story pasal 'ART'
Seni merupakan hasil karya yang indah dan dapat menyentuh perasaan..
Terdapat pelbagai cara untuk menghasilkan karya seni..
Salah satu daripadanya adalah melalui lukisan..
Ish.. Macam dokumentari la pulak penerangan Hana kan..

Kali ni Hana tak nak sembang banyak-banyak..
Hana nak bagi korang tengok gambar-gambar yang Hana kutip kat Pakcik Google dan website lain..
Tapi, kebanyakkannya Pakcik Google yang banyak menyumbang..

Anyway..
Enjoy your view.. ^0^

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Ce bagi sikit susu tu kat Giraffe..
Macam mana agaknya, kalau kat tengah2 jalan tu memang berlubang..??
Walaupun nampak simple, mesti susah nak buat kan..??
Ni, kalau orang tengah mabuk, mau dilanggarnye dinding tu..
Ni namanya, meluncur sambil minum air..
Alahai jinaknye Tok Rimau.. Kalau camni, Hana nak sekoq la..
Cam empuk je sofa tu kan..?? Padahal lantai..
Hah.. Tarik, jangan tak tarik.. Bagi jinak sikit T-Rex tu..
Tangkap cepat.. Nanti boleh hantar kat zoo..
Meh le makan sama.. Berkhasiat tau..
Alamak camne boleh termasuk kat situ pulakkk...!! Tarik.. Tarik..
Oopss.. Nanti, nanti.. Ada orang kat bawah ni oi..
Yay..!! Jap lagi nak kena makan ngan buaya..
Ni la haiwan peliharaan Hana kat rumah.. Jinak kan..?? Huhu

Kalau korang perasan la kan..
Kebanyakkan 'Street Art' yang Hana tunjuk kat korang adalah hasil karya Nikolaj..

Okay lah.. 
Sampai sini je entry hana kali ni..
Semoga anda semua terhibur dengan semua lukisan-lukisan tadi..

* * * * * * * * * * * * Love Misz Hana * * * * * * * * * * * *


Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

Selamat Tahun Baru

Assalamualaikum semua...
Apa khabar semua..??

Ok.. Firstly, Hana nak ucapkan  
'SELAMAT TAHUN BARU'..
Kepada semua pembaca-pembaca yang sudi baca entry kat blog Hana ni..


Hana nak minta maaf sebab lambat update entry new year..

Semoga, semua azam yang anda semua tanamkan pada tahun lalu telah terlaksana dan jangan lupa, klau azam tahun lepas dah terlaksana, jangan lupa nak tanam azam baru ya..

Ucapkan selamat tinggal pada kenangan lalu..
Bersiap sedia untuk menempuh masa hadapan yang lebih cerah..



Salam Sayang..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * Hana Sang Ratu * * * * * * * * * * * * * * 


Terima Kasih kerana mengeja.. Suke..?? Kalao suke, kome like je..

Meh le Jenguk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Adalah HAK MILIK HANA SANG RATU